Selecteer een pagina

De Wereld Als Speelplaats
Het Leven Als Ontdekkingsreis

Levensavonturiers

JOUW GELUK: MIJN MISSIE

Levensavonturiers gaat over nieuwsgierig zijn naar alles wat het leven maar te bieden heeft. De wereld als speelplaats zien en het leven als ontdekkingsreis. Regelmatig op nieuwe avonturen gaan. Zijn wie jij wilt zijn en doen wat jij wilt doen. Dagelijkse geluksmomentjes grijpen. Zoals jezelf verwonderen bij het aanschouwen van een zonsondergang of het genieten van een praatje in de trein. Iedere Levensavonturier en zijn of haar levensverhaal is immers uniek. Allemaal kunnen we van elkaar leren. Iedereen kan iedereen inspireren. Samen beleven we nog de allermooiste avonturen.

Levensavonturiers denken niet in lukken en mislukken. Waar anderen onmogelijkheden zien, ziet een Levensavonturier een uitdaging tot het vinden van een oplossing. Waar anderen moeilijkheden zien, ziet een Levensavonturier een uitnodiging om nog verder te groeien. Waar anderen vluchten, komt een Levensavonturier iedere dag een stukje dichter bij zichzelf. Een Levensavonturier is trouw aan zichzelf en zet zelf de stappen die nodig zijn om zijn of haar droomleven waar te maken. Onderweg zijn er nodige twijfels en onzekerheden, maar die mogen er allemaal zijn. Het is allemaal onderdeel van het (levens)avontuur.

Een Levensavonturier durft zichzelf te laten zien aan de hele wereld. Van iedere Levensavonturier bestaat maar een uniek exemplaar. Ook van jou. Hoe zit het met de Levensavonturier in jou? Ik kan je helpen de avonturier in jou (weer) te bevrijden en je leven te gaan beleven.

Ik sta voor je klaar, wanneer jij er klaar voor bent.

Blijf op de hoogte

Verbinden met Levensavonturiers kan op allerlei manieren. Zo schrijf ik regelmatig nieuwe artikelen voor mijn blog en neem ik daarnaast ook videos op. Dat doe ik alleen maar soms ook samen met anderen. Twee weten immers meer dan een. Denk aan tips en tricks die je zelf kunt toepassen voor meer levenslust maar ook aan verhalen over mijn eigen avonturen, en updates wat mijn doelen betreft. Voel je vrij om zelf ook tips achter te laten – wie weet wie je inspireert!

2017 – Jaar van Nieuwe Avonturen

Levensavonturiers zou Levensavonturiers niet zijn door niet zelf ook nieuwe avonturen aan te blijven gaan. Innerlijke avonturen en op avontuur de wijde wereld in. Of nog beter, beide tegelijkertijd. In december ontstond het eerste idee om op reis te gaan. Niet in de...
Read More

Televisie, radio, krant, advertentieborden en noem zo nog maar meer op. Iedere dag krijgen we enorm veel 'informatie' op ons afgevuurd. Bewust of onbewust, alles wat we op een dag zien, horen, lezen en ervaren; dat komt allemaal ons brein binnen en heeft in meer of...
Read More

Leven Vanuit Authenticiteit – Verbindingsavond door Jana en Marijn

'Leven Vanuit Authenticiteit' - dat zou de titel van haar workshop zijn, zo vertelde Jana vol overtuiging tijdens een eerste hereniging van het team van Driven Nederland in 2016. Meteen had ze mijn aandacht. Toen ze vervolgens uitsprak dat ze nog opzoek zou gaan naar...
Read More

Activiteiten

Levensavonturiers draait om spelen en ontdekken. Samen avonturen beleven, leuke ervaringen opdoen en daardoor levenslust binnen jezelf ontdekken. Daarom organiseer ik regelmatig activiteiten. Denk aan workshops maar ook aan acts en games op festivals, wandelingen in de natuur en avonturen in stedelijke omgevingen. Sommige activiteiten organiseer ik zelfstandig of in samenwerking met projecten zoals Eigentijdse Jongeren, Breekjaar, Driven en Familiar Forest festival. Geen twee activiteiten zijn hetzelfde. Klik op de projecten hieronder voor een indruk en kijk op Facebook voor een evenementenagenda.

Levensavonturiers Act @ Shoeless

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Levensavonturiers Act @ Familiar Forest

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

BEGELEIDING

Levensavonturiers werkt met zowel individuen als in groepsverband, in alle gevallen vanuit een creatieve insteek en met volop ruimte voor spontane improvisatie. Omdat ieder levensavontuur uniek is, is iedere nieuwe samenwerking maatwerk. Juist doordat ik zelf al zo’n enorme reis heb gemaakt ben ik de juiste persoon om nu anderen te gaan begeleiden.

VERTROUWEN

Zonder een veilige basis heeft samenwerken geen enkele zin. Daarom vind ik het in de eerste plaats belangrijk dat jij mij vertrouwt.

u

NIEUWSGIERIGHEID

Als jij je veilig bij mij voelt kan ik je vragen gaan stellen die je jezelf nog niet hebt gesteld. Samen ontdekken we waar jij met jouw leven heen wilt.

CREATIVITEIT

Verwacht behalve praatsessies hier en daar een eigenzinnige aanpak. Denk daarbij aan schrijf en tekenopdrachten maar ook aan avonturen buiten de deur.

AVONTUUR

Levensavonturiers wilt je coachen door je te laten spelen en ontdekken. Daarom zullen sessies plaatsvinden op allerlei diverse inspirerende locaties.

GRATIS KENNISMAKING

Hoe sterker de klik tussen jou en mij, hoe effectiever onze samenwerking zal zijn. Om dit te onderzoeken bied ik je een kennismaking aan in de vorm van een laagdrempelig gesprek van een minuut of 20. Hier zijn geen enkele kosten of voorwaarden aan verbonden. Even goede vrienden als je hierna besluit om niet met mij verder te gaan. Dit gesprek kan plaatsvinden op een leuke plek in de buurt van Haarlem of Amsterdam, of over Skype.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Over Marijn

Kijk, dit ben ik nu. Op een avontuur in Engeland in september 2015. Vandaag de dag kan ik mezelf gerust een Levensavonturier noemen. Ik ben echter niet altijd al een Levensavonturier geweest. Daarvoor moest ik mezelf eerst bevrijden van mijn verleden. Dat ging niet bepaald zonder slag of stoot. Pas toen ik met een hersenschudding in het ziekenhuis lag, zag ik in hoe stuurloos mijn leven wel niet was. Ik was een onzeker jochie in het lichaam van een dertiger. De pijn van niet langer met mezelf door een deur kunnen was de brandstof die ik nodig had om compleet te kunnen veranderen. In een zeer korte tijd draaide ik mijn leven 180 graden om. Ik ontpopte tot een trotste man, een avonturier van het leven. De afgelopen drie jaar heb ik meer geleerd dan de dertig jaar daarvoor.

Kort na mijn bevrijding vond ik een roeping in het begeleiden van andere zelfbevrijdingen. Ik vond het belangrijk om daarvoor eerst een opleiding te volgen. Mijn persoonlijke inzichten en de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding, heb ik gecombineerd tot een eigen visie. Die visie heet Levensavonturiers. Ik sta voor je klaar, wanneer jij er klaar voor bent.

In ieder mens schuilt een Levensavonturier. Ook in jou.

“Juist daar in de grot waar je zo bang voor bent
is waar je de schat zult vinden waarnaar je zoekt.”

– Joseph Campbell

Lanceer Je Geluk!

Schrijf je in en ontvang het eBook Houden Van Jezelf Doe Je Zo! vol met praktische tips voor meer zelfliefde. Maximaal 2 keer per maand ontvang je een email.

Ingeschreven!