Selecteer een pagina

Helpdesk voor Levensavonturiers

Voor al uw gevraagde adviezen op het gebied van gewaagde levensavonturen

Je zit met een voor jou prangende situatie waar je graag eens met iemand over zou willen praten. Je hebt het gevoel dat je vrienden je niet helemaal begrijpen of wellicht is er een andere reden waarom je het niet met hen kan bespreken. Ik snap je helemaal, ik weet er zelf alles van. Gelukkig voor jou, kan dit probleem snel opgelost worden. Ik help je namelijk graag aan nieuwe perspectieven en strategie├źn die je mogelijk zelf nog niet overwogen hebt. Hoe je na mijn reactie handelt is altijd een keuze die alleen jij zelf kan maken.

Zo werkt het

Stap 1: Betaling
Op dit moment ben ik dit product nog aan het testen en vraag ik een vergoeding van slechts VIJF EURO. Totdat ik een iDeal betalingsmogelijkheid implementeer, wil ik je vragen om dit bedrag zelf over te maken naar rekeningnummer NL90 INGB 0702 0164 03 op naam van Hr JM van Laerhoven.

Stap 2: Mail je vraag
Als je betaling in orde is, dan gebruik je het formulier hieronder om mij te bereiken. Omschrijf in zoveel detail als je zelf wilt, wat de situatie is waar je tegenaan loopt en waar precies je mijn advies over zou willen ontvangen. Op dit moment hanteer ik geen maximum lengte voor de mail die je mij kan versturen. I know – er komt vast een dag dat ik daar spijt van ga krijgen. Totdat die dag komt… schrijf er lekker op los!

Stap 3: Je ontvangt mijn reactie
Ik streef ernaar om je binnen 48 uur een uitgebreid antwoord te geven. Mocht het zo zijn dat ik aanvoel dat ik niet de geschikte persoon ben om jou te helpen, dan zal ik dat altijd eerlijk aangeven, je doorverwijzen en je geld netjes terugstorten. Let op; je betaling is goed voor eenmalig een uitgebreid antwoord per mail.

Stel hier je vraag

9 + 11 =

Lanceer Je Geluk!

Schrijf je in en ontvang het eBook Houden Van Jezelf Doe Je Zo! vol met praktische tips voor meer zelfliefde. Maximaal 2 keer per maand ontvang je een email.

Ingeschreven!