Selecteer een pagina

EXPEDITIE: FUSION

Fusion is een groot meerdaags festival in Duitsland. De Efteling onder de festivals, een speeltuin voor volwassenen. Behalve allerlei verschillende soorten muziek in bunkers, tenten en buitenpodia is er ook van alles te zien en te doen. Denk aan theater, vuurshows, robotica en noem zo maar op. Een absolute aanrader.

In 2013 bezocht ik het festival voor de tweede keer en had ik op de zaterdagmiddag een moment van inzicht dat tot op de dag van vandaag mijn leven ten positieve veranderd heeft. In 2015 nam ik een groep vrienden mee naar de raket die ik in de maanden ervoor op mijn arm had laten tatoeƫren. Ik gaf een praatje over dat inzicht en deelde kettingbrieven uit die mijn vrienden vervolgens weer doorgaven aan andere Fusion-gangers. Het hele festival stond voor mij in het teken van ondersteunen en inspireren van andermans avonturen.

Lanceer Je Geluk!

Schrijf je in en ontvang het eBook Houden Van Jezelf Doe Je Zo! vol met praktische tips voor meer zelfliefde. Maximaal 2 keer per maand ontvang je een email.

Ingeschreven!