Selecteer een pagina

Individueel Avonturieren

Ieder individu is de moeite waard! Ook jij! Een samenwerking met Levensavonturiers begint altijd met een cadeautje vanuit mij voor jou: een kennismaking zonder prijskaartje of voorwaarden. Wie je ook bent, ik maak graag kennis met je. Dat kan in de omgeving van Amsterdam of Haarlem maar ook online. Wat jij wilt.

Als je een goed gevoel bij mij hebt dan kunnen we samen gaan kijken waar jouw behoeftes liggen. Om je een idee te geven van de kennis en vaardigheden waarbij ik je zeker kan helpen heb ik twee pakketten bedacht. Uiteindelijk is ieder individu uniek en daardoor iedere nieuwe samenwerking weer maatwerk. Alsjeblieft, schroom niet, laat wat van je horen. Juist als je denkt dat er voor jou geen hoop meer is – zo dacht ik zelf ook over mijn leven! Kosten zijn altijd bespreekbaar, laat dat nooit een reden zijn.

Ik sta voor je klaar. Als jij er ook klaar voor bent.

Met een avontuurlijke groet,

Marijn

VERTROUWEN

Zonder een veilige basis heeft samenwerken geen enkele zin. Daarom vind ik het in de eerste plaats belangrijk dat jij mij vertrouwt.

u

NIEUWSGIERIGHEID

Als jij je veilig bij mij voelt kan ik je vragen gaan stellen die je jezelf nog niet hebt gesteld. Samen ontdekken we waar jij met jouw leven heen wilt.

CREATIVITEIT

Verwacht behalve praatsessies hier en daar een eigenzinnige aanpak. Denk daarbij aan schrijf en tekenopdrachten maar ook aan avonturen buiten de deur.

AVONTUUR

Levensavonturiers wilt je coachen door je te laten spelen en ontdekken. Daarom zullen sessies plaatsvinden op allerlei diverse inspirerende locaties.

AVONTUUR A: BAAS

1 maand

Bevrijden & Activeren
Assertief Spelen

BAAS een traject van een maand waarin jij jezelf uit je comfort-zone gaat bevrijden en assertief leert te reageren op uitnodigingen van het leven om te gaan spelen met nieuwe ervaringen en idee├źn.

AVONTUUR B: LEVEN

3 maanden

Leiderschap Echtheid Vrijheid
Expressie Nieuwsgierigheid

LEVEN is een programma van drie maanden waarin je samen met mij – maar ook samen met anderen, aan jezelf gaat werken om de Levensavonturier in jezelf (weer) terug te gaan vinden.

Lanceer Je Geluk!

Schrijf je in en ontvang het eBook Houden Van Jezelf Doe Je Zo! vol met praktische tips voor meer zelfliefde. Maximaal 2 keer per maand ontvang je een email.

Ingeschreven!