Selecteer een pagina

Avonturieren In Groepen

Levensavonturiers smult van de dynamiek die ontstaat als een groep mensen bij elkaar komt. Dat kunnen er 20 zijn in een workshop op een binnenlocatie maar gerust ook een paar duizend op een festival. Levensavonturiers weet altijd wel weer passende activiteiten te bedenken. Zoals het Missiespel – een interactiespel dat deelnemers motiveert om contact te leggen met mensen die ze nog niet kennen. Tegelijkertijd scoren ze punten en kunnen ze er nog prijzen mee verdienen ook. Ideaal voor op feesten en festivals, altijd helemaal in het thema van de locatie. Voor kleinere groepen kunnen zowel binnen als buitenactiviteiten worden bedacht. Een wandelavontuur door het bos of een avontuur in de stad – iedere activiteit is maatwerk. Geen groep is hetzelfde.

Hieronder volgt slechts een kleine selectie van het grote aantal mogelijkheden die Levensavonturiers aan kan bieden voor groepen. Neem gerust eens contact op om te sparren: Levensavonturiers staat altijd open voor nieuwe uitdagende samenwerkingen. Voor ieder wat wils.

Met een avontuurlijke groet,

Marijn

HET LEVENSAVONTURIERS MISSIESPEL

Het Levensavonturiers Missiespel is ideaal voor op feesten en partijen, festivals en andere grote evenementen. Zo ontstond het op Familiar Forest Festival maar was het net zo’n succes op binnenfeesten van Love Foundation en Unity. De opdrachten zijn altijd helemaal in het kader van de organisatie en aangepast aan de locatie en het publiek. Het zorgt keer op keer voor spontane interacties tussen mensen die elkaar voorheen nog niet kenden. Gaandeweg scoort men punten en bovendien valt er nog wat mee te winnen ook. Wat wil je nog meer?

1. IN JE EIGEN KRACHT STAAN

Een avonturier gaat nooit onvoorbereid op reis. Daarom begint ieder missiespel met een stoomcursus voor Levensavonturiers. Hoe dat eruit ziet, is iedere keer weer anders.

2. CONTACT DURVEN LEGGEN

Als je verbonden bent met jezelf dan ben je er klaar voor om nieuwe contacten te gaan leggen. In dit geval altijd met mensen die je nog niet kent. Spannend! 

3. OP AVONTUUR!

Als men eenmaal de eerste drempel heeft genomen kan het echte avontuur gaan beginnen. Het liefst ergens ver buiten die comfort-zone.

4. GOEDE DADEN

Levensavonturiers gaat ook over vriendelijk zijn naar je medemens. Daarom zullen er tijdens het missiespel altijd talloze goede daden worden verricht, en daarmee mensen altijd een beetje blijer naar huis gaan dan ze zijn gekomen.

5. FINALE!

Het Levensavonturiers Missiespel heeft een beginpunt en een eindpunt: de finaleronde. Hoe deze opdracht eruit ziet is altijd weer een mystery, ook voor Levensavonturiers. Als ook deze opdracht volbracht is dan volgt tot slot een bijzonder memorabel moment: de prijsuitreiking!

WORKSHOPS

In de workshops van Levensavonturiers zie je dezelfde opbouw terug zoals je hierboven wellicht las bij het missiespel: verbinden met jezelf, verbinden met anderen en dan samen nieuwe avonturen gaan beleven. Dit zorgt ervoor dat iedere deelnemer of deelneemster zich op zijn of haar gemak voelt en blijft voelen. Vertrouwen. Een ander belangrijk aspect is zelfexpressie: jezelf durven laten zien voor wie je bent. Dat kan op allerlei verschillende manieren, waaronder dans; schrijven; tekenen en met elkaar gesprekken aangaan die je normaal niet zo snel aan zou gaan. In iedere workshop staat een specifiek thema centraal. Voorbeelden van zulke thema’s zijn zelfliefde, het werken aan doelen of juist die ontdekkingsreis buiten de comfort-zone.

Levensavonturiers geeft regelmatig workshops voor de Eigentijdse Jongeren op locaties zoals Club Lite en de Odessa en is onderdeel van het team van Driven Nederland. In bijna alle workshops die ik geef werk ik samen met iemand anders, vaak vanuit een hele andere achtergrond. Een enkele keer ook alleen. De agenda wat Levensavonturiers workshops betreft is te vinden op Facebook. Neem gerust contact op voor workshops op maat.

HET VERHAAL VAN MARIJN

Vandaag de dag noem ik mezelf dan wel een avonturier van het leven, maar er was een tijd dat ik bang was om te leven. Op iedere uitnodiging van het leven om het nest te gaan verlaten en mijn mannelijkheid te gaan ontdekken, antwoordde ik met een resolute ‘NEE!’, mijn hakken in het zand. Zeg maar gerust dat ik last had van levensangst. Ik verloor mezelf regelmatig in overmatig drankmisbruik. Op een dag kwam ik op een punt dat ik niet meer met mezelf kon leven maar er ook geen einde aan kon maken. Ik had mijn moeder immers beloofd om haar trots te maken. Kortom, ik had maar een keuze: radicale verandering. En zo geschiedde: slechts enkele weken later had ik mijn leven 180 graden gedraaid.

Mijn verhaal heeft al menig vriend en vreemde weten te raken, heeft in de Telegraaf gestaan en is een prachtvoorbeeld van de ‘Reis van de Held’ uit Joseph Campbell’s boek ‘The Hero With A Thousand Faces’. De tatoeages op mijn rechterarm zijn allemaal verwijzingen naar de verschillende aspecten uit mijn persoonlijke verhaal. Ik deel mijn verhaal met eenieder die het horen wil en beantwoord met liefde iedere vraag.

“Juist daar in de grot waar je zo bang voor bent
is waar je de schat zult vinden waarnaar je zoekt.”

– Joseph Campbell

Lanceer Je Geluk!

Schrijf je in en ontvang het eBook Houden Van Jezelf Doe Je Zo! vol met praktische tips voor meer zelfliefde. Maximaal 2 keer per maand ontvang je een email.

Ingeschreven!