Selecteer een pagina

Diensten & Producten

voor Levensavonturiers, door Levensavonturiers

Helpdesk voor Levensavonturiers

Je zit met een prangende situatie waar je graag eens met iemand over zou willen praten. Je hebt het gevoel dat je vrienden je niet helemaal begrijpen of wellicht is er een andere reden waarom je het niet met hen kan bespreken. Geen enkel probleem! Levensavonturiers helpt je graag aan nieuwe perspectieven en strategieën die je mogelijk zelf nog niet overwogen hebt. Binnen 48 uur heb je een antwoord, of een vriendelijke doorverwijzing als ik je niet kan helpen.

Kosten: €10,-
(introductieprijs!)

Inspiratievragen

Deze set bestaat uit 20 kaarten met op iedere kaart een inspirerende vraag die je tot nadenken zet, mogelijk zelfs in actie brengt. Leuk om zelfstandig over na te denken, nog veel leuker als gespreksopener met twee of meerdere gesprekspartners. Lekker de diepte in en filosoferen over het avontuur des levens. Tevens leuk als geschenk voor mensen die met bewustwording bezig zijn.

Kosten: €25,-
(testversie)

Frisse blik per Skype

Tijdens een Skype sessie met Levensavonturiers kun je alles vertellen wat je maar wilt en zoveel vragen stellen als je maar wilt. Voor iedere sessie staat in principe een uur maar Levensavonturiers zal nooit een gesprek afbreken dat nog niet afgerond is, mits het natuurlijk nog vruchtbaar is om nog verder door te gaan.

Kosten: €50,-
(introductieprijs!)

Dagje Amsterdam

Wanneer deed jij voor het laatst iets voor het eerst? Tijdens deze dag nodig ik je steeds op vriendelijke wijze uit om eens buiten je comfort-zone te gaan kijken. Gedurende deze halve dag in Amsterdam reken we samen af met veel van jouw sociale angsten en vergroten we jouw vertrouwen in jezelf. Een dag geheel in het teken van jou en jouw toekomstige IK… wat wil je nou nog meer?

Prijs: €50,-
(introductieprijs)

Groepsactiviteiten

Levensavonturiers smult van de dynamiek die ontstaat als een groep mensen bij elkaar komt. Dat kunnen er 20 zijn in een workshop op een binnenlocatie maar gerust ook een paar duizend op een festival. Levensavonturiers weet altijd wel weer passende activiteiten te bedenken. Zoals het Missiespel – een interactiespel dat deelnemers motiveert om contact te leggen met mensen die ze nog niet kennen. Tegelijkertijd scoren ze punten en kunnen ze er nog prijzen mee verdienen ook. Ideaal voor op feesten en festivals, altijd helemaal in het thema van de locatie. Voor kleinere groepen kunnen zowel binnen als buitenactiviteiten worden bedacht. Een wandelavontuur door het bos of een avontuur in de stad – iedere activiteit is maatwerk. Geen groep is hetzelfde.

“Juist daar in de grot waar je zo bang voor bent
is waar je de schat zult vinden waarnaar je zoekt.”

– Joseph Campbell

Lanceer Je Geluk!

Schrijf je in en ontvang het eBook Houden Van Jezelf Doe Je Zo! vol met praktische tips voor meer zelfliefde. Maximaal 2 keer per maand ontvang je een email.

Ingeschreven!